Fokuz

Korad Hyzz Bonuz Fokuz

Född:  2007.08.15
Far: Hyzz Jago
Mor:  Hyzz Hip-Hop
Hälsa: HD A / E  U.a
.
Meriter:
Genomfört MH
Godkänt Vallanlagstest
Uppflyttad Lägre spår
Uppflyttad Lkl 3
Korad med 537p på mentaldelen.
Godkänt anlagsprov -viltspår.
Uppflyttad Agilityklass 2
Uppflyttad Hoppklass 2

Uppfödare:  Kennel Hyzz

.
.
.

Fokus är allt för mig, han är helt klart den ”svåraste” hund jag någonsin haft i min ägo men den jag utvecklats mest med som hundägare. Många gånger har jag undrat om jag inte tagit mig vatten över huvudet. Men på senare år har jag insett att allt har sin mening och sin tid. Idag är han den underbara hund jag alltid önskat. Han är tuff, har vilja och arbetslust, han är en sund och frisk hund.

Fokus är min första tävlingshund och när jag köpte honom var det för att få en kompis som inte tackade nej till att jobba och som ville hänga med och testa på alla möjliga olika grenar och det har vi verkligen gjort. Vi har testat på Freestyle, Rallylydnad, Rapport, Sök, Specialsök, Tävlingslydnad, Vallning, Drag (med skidor), Personspår, Viltspår och för ett år sedan började vi tävla i Agility. Något jag idag undrar varför vi inte började med tidigare. Det tog bara 5 år för mig att inse att Agility var, inte bara Fokus, utan även min gren.

Fokus är min läromästare och jag har mycket att lära av honom och tillsammans med honom plockar jag stjärnor varje dag bara genom att följas åt och uppleva livet med humor och kärlek!

Älskar dig min krigarprins!

DSC_0037.
f

Annonser